Це ніжний десерт, який радує дорослих і дітей. Цей дивовижний десерт готується без випічки.
Для приготування необхідно:
- 0,5 склянки молока;
- 15 г желатину;
- 10 г ванільного цукру;
- 250 г сиру;
- 0,5 склянки сметании;
- 0,5 склянки цукрової пудри;
- 2 ананаси (або інші фрукти).
Метод приготування:
Розведений молоком желатин залишають набухати протягом 20 хвилин.
Сир змішати з цукром, сметаною і ванільним цукром в чудовій однорідної маси.
Кільця ананаса нарізати на шматочки. Желатин нагрівають до гарячого стану, але не кипіти.
Акуратно влити желатин в сир, ретельно перемішати. Додати шматочки ананаса (ягоди) і знову перемішати.
Помістіть масу в форму (або частин прес-форми) і зберігати в холодильнику протягом 4-5 годин для загартування. Форма повинна бути занурена в гарячій воді протягом декількох секунд, желе легко відділяється від стінок форми.
Смачного!