fbpx

Бланманже з сиром

Выбор редакции

Це ніжний десерт, який радує дорослих і дітей. Цей дивовижний десерт готується без випічки.

Для приготування необхідно:

  • 0,5 склянки молока;
  • 15 г желатину;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 250 г сиру;
  • 0,5 склянки сметании;
  • 0,5 склянки цукрової пудри;
  • 2 ананаси (або інші фрукти).

Метод приготування:

Розведений молоком желатин залишають набухати протягом 20 хвилин.

Сир змішати з цукром, сметаною і ванільним цукром в чудовій однорідної маси.

Кільця ананаса нарізати на шматочки. Желатин нагрівають до гарячого стану, але не кипіти.

Акуратно влити желатин в сир, ретельно перемішати. Додати шматочки ананаса (ягоди) і знову перемішати.

Помістіть масу в форму (або частин прес-форми) і зберігати в холодильнику протягом 4-5 годин для загартування. Форма повинна бути занурена в гарячій воді протягом декількох секунд, желе легко відділяється від стінок форми.

Смачного!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь

Рецепты

Партнеры

Vse.ua - сравнение цен на товары для детей и мам в Украине
Стоматология JazzDent - Позняки, Осокорки
aquamarket.ua Доставка воды – Онлайн супермаркет
«Профи Тойс» - интернет магазин детских игрушек из Европы."
https://dentectum.com.ua - стоматология в Киеве

Звездные родители

Похожие статьи

Це ніжний десерт, який радує дорослих і дітей. Цей дивовижний десерт готується без випічки.

Для приготування необхідно:

  • 0,5 склянки молока;
  • 15 г желатину;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 250 г сиру;
  • 0,5 склянки сметании;
  • 0,5 склянки цукрової пудри;
  • 2 ананаси (або інші фрукти).

Метод приготування:

Розведений молоком желатин залишають набухати протягом 20 хвилин.

Сир змішати з цукром, сметаною і ванільним цукром в чудовій однорідної маси.

Кільця ананаса нарізати на шматочки. Желатин нагрівають до гарячого стану, але не кипіти.

Акуратно влити желатин в сир, ретельно перемішати. Додати шматочки ананаса (ягоди) і знову перемішати.

Помістіть масу в форму (або частин прес-форми) і зберігати в холодильнику протягом 4-5 годин для загартування. Форма повинна бути занурена в гарячій воді протягом декількох секунд, желе легко відділяється від стінок форми.

Смачного!